ایده برتر پارسیان

انواع کالای دیجیتال در ایده برتر پارسیان (قیمت پرینتر، اسکنر، فکس، دستگاه کپی/فتوکپی، لپ تاپ، تبلت ، قطعات کامپیوتر، دوربین مداربسته و سیستم های امنیتی)

پرینتر جوهر افشان چگونه کار می‌کند

دوشنبه, ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۵:۲۷ ب.ظ

چاپگرهای جوهر افشان که از اواسط دهه‌ی 1980 پا به عرصه‌ی تکنولوژی گذاشتند تا به امروز به سرعت درحال بروز شدن بوده و فناوری آن‌ها در حال پیشروی است. یکی از دلایلی که پرینترهای جوهر افشان مورد توجه کاربران هستند کیفیت متفاوت آن‌ها در چاپ به ویژه در زمینه‌ی چاپ تصاویر با گرافیک بالا است. این مهم نیز به واسطه‌ی به کار رفتن تکنولوژی متفاوت آن‌ها برای چاپ است.
پرینتر جوهر افشان چگونه کار می‌کند


اگر بخواهیم بسیارساده بگوییم نحوه کار یک چاپگر جوهرافشان مانند یک خودکار چهار رنگ است که با فشار هر رنگ روی کاغذ جوهر همان رنگ روی کاغذ پخش می‌شود. این تصویر بسیار ساده برای درک کلی از نحوه‌ی کار این نوع چاپگرهاست. اما در عمل مکانیسم بسیار پیچیده تری دارند. هر چاپگر جوهرافشان از چند بخش اصلی هد، کارتریج، موتور حرکت هد، کلاهک پمپ و منبع تغذیه تشکیل شده است. عملیات چاپ به این صورت است که ابتدا اطلاعات و دستور چاپ به‌صورت نرم افزاری به پرینتر ارسال می‌شود و در درایور چاپگر ذخیره می‌شود. با زدن دکمه‌ی پرینت درایو اطلاعات را به داده‌های قابل فهمی برای چاپگر تولید می‌کند. در مرحله‌ی بعد کاغذ توسط غلتک‌های خاصی به محل شروع چاپ کشانده می‌شود. سپس موتوری یا Stepper دستگاه هد را روی کاغذ به صورت افقی و خطی به حرکت درمی آورد. در حین حرکت ، هد رنگ‌های موردنیاز را با مقدار خاصی که از طریق ترانزیستورها یا جریان الکتریسیته اعمال می‌شود به وسیله نازل یا افشانک‌های بسیار ریزی و در مدت زمان بسیار کمی روی کاغذ می‌ریزد. قطرات بسیار ریز رنگ وقتی جذب کاغذ شدند، کاغذ تا اندازه ای جلو می‌آید تا هد خط دیگر از رنگ را روی کاغذ پخش کند و به‌تدریج تمام کاغذ با یک تصویر کامل از دستگاه خارج شود.

به طورکلی در نحوه‌ی چاپ چاپگرهای جوهرافشان از دو نوع تکنولوژی حبابی حرارتی و جریان الکتریسیته استفاده می‌شود که نوع اول در چاپگرهای «کانن» و «هیولت پاکارد» مورداستفاده است و نوع دوم بیشتر توسط شرکت «اپسون» مورد استفاده قرارگرفته است. در روش اول ترانزستورهایی خاصی حرارتی را ایجاد کرده که درنهایت منجر به تبخیر و ایجاد یک حباب رنگ و نشستن آن روی کاغذ می‌گردد ولی در روش دوم با ارتعاشی که در اثر جریان الکتریسیته در مخزن جوهر ایجاد می‌شود مقدار بسیار کمی از جوهر از طریق نازل یا افشانک روی کاغذ می‌ریزد و با پایان یافتن هر ارتعاش ترشح جوهر نیز پایان می‌یابد.

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۸/۱۷
ایده برتر پارسیان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی